Benvinguts al Departament de Psicologia, Sociologia i Treball Social,

El Departament de Psicologia, Sociologia i Treball Social de la Universitat de Lleida neix el 2023 arran de la reestructuració dels Departaments de la Universitat de Lleida. En forma part el professorat de les àrees de coneixement de Metodologia de les Ciències del Comportament; Psicologia Bàsica; Personalitat, Avaluació i Tractament Psicològic; Psicologia Evolutiva i de l'Educació; Psicologia Social; Sociologia i Treball Social i Serveis Socials. I desenvolupa la seva tasca principalment a la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social, en el Grau en Educació Primària, Grau en Educació Infantil, Grau en Educació Social, Grau en Psicologia, Grau en Treball Social, Doble Grau en Educació Infantil/Primària i en el Doble Grau en Educació Primària/CAFE. A més a més, també imparteix docència en el Màster en Psicopedagogia, Màster en Neuropsicologia, Màster en Psicologia General Sanitària, Màster en Gestió i Avaluació de la Intervenció per a la Transformació Social, Màster Formació Avançada del Professorat d'Educació Infantil i Primària, Màster en Formació del Professorat de Secundària i Batxillerat, FP i Idiomes, Doble titulació: Màster en Psicologia General Sanitària, Màster en Neuropsicologia i Màster en Ensenyament d'Espanyol/Català per a Immigrants.

 

 

II JORNADES MENT LÚDICA

Descarregar Pdf

Tornem a portar els jocs de taula i rol a la universitat per gaudir d'una jornada màgica que combina la formació amb l'oci lúdic per a totes les edats.

DE LA TEORIA A LA PRAXIS: IMPLANTANT LA RENDA BÀSICA

Descarregar Pdf

Renta básica. Efectos en los sistemas de bienestar

La RBU como derecho de ciudadanía

JORNADA INNSOC 2023

Descarregar Pdf

17 DE NOVEMBRE de 8:30h a 14:00h
Universitat de Lleida (Sala de Juntes FEPTS)
Inscripció general 15€ / Alumnes UdL amb 2 ECTS
36,92€
ALLOTJAMENT RESIDENCIAL PER A
PERSONES SENSE LLAR


INSCRIU-TE A https://seuelectronica.udl.cat/

JORNADA INNSOC 2022. SALUT MENTAL EN POSITIU

Benestar emocional: Una mirada interdisciplinària

Descarregar Pdf

11 DE NOVEMBRE de 8:45h a 14:00h
Universitat de Lleida (Sala de Juntes FEPTS)
Benestar emocional: Una mirada interdisciplinària

Inscripció general 15€

Alumnes UdL amb 2 ECTS  36,92€


INSCRIU-TE A: https://seuelectronica.udl.cat/

Notícies

Tesi doctoral de Gorka Bartoloma Bartolomé Anguita

Dirigida per Cristina Torrelles Nadal y Eduardo Blanco Calvo

Descarregar Pdf

El passat 21 de setembre Gorka Bartoloma Bartolomé Anguita va defensar la tesi doctoral titulada "El impacto de las competencias del coaching no directivo en los mecanismos de creatividad del cerebro", dirigida pel professorat de la FEPTS, la Dra. Cristina Torrelles Nadal i el Dr. Eduardo Blanco Calvo.